Nedir?

Bu blogda, iyi ya da kötü, günlük hayatta yaşadığım tüketici deneyimlerini anlatıyorum. İletişim için armutuzum{et}gmailkom

27 Ağustos 2009 Perşembe

İCE TEA !

0 yorum


2 yılı aşkın süredir sürekli olarak tek tükettiğim içecektir.İnanılmaz lezzetli ve gün geçtikçe çeşitlenmesi beni benden alıyor.Geçen gün dayanamadım öğle tatilinde 1.5 litrelik seçeneğinden aldım.Şirkette gülünç duruma düştüm kova diye anılan bardağım ve 1.5 litrelik mango aromalı ice tea 'm ile mutluyum..

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Beltur Tostları

0 yorum






her sabah işe giderken kahvaltımı vapurda yapmak gibisi yok...
.
Bağımlısı olduğum şeylerden biriside her sabah vapura (yürüme) 15 dakikalık mesafede oturmama rağmen evden vapur hareket saatine 10 dakika kala çıktığım için koşarak gitmek... hem spor yapmış oluyorum hem insanların sabah neşesiyim. Her sabah bakkal amcanın gözlerini gülerken görmek ve her akşam alışveriş yaptığım marketin bana fişi verdikten sonra 'haydi koş ' diye eklemeden edemez hale gelmesi, hayatımı renklendiriyor. Aynı saatte işe gittiğim insanlardan vapur arkadaşlarımın yorumlarıda cabası ( bi günde erken çık be kardeşim, ay çok tatlı bi insan bu ya-bunu söyleyen 52 yaşındaki nerede çalıştığını bilmediğim ve hiç konuşmadığım halde beni kankası ilan eden teyzedir- , her sabah aynı köşede duran simitçinin yılmadan usanmadan -koş babam koş diye hayrıkırışları, bu haykırışlardan irkilen ve hızlı yürümeye başlayan kaldırım insanları ....)
bu tatlı telaşeyi atlattıktan sonra vapura ayak basar basmaz dünyanın en yavaş hareket eden insanı oluveriyorum (olmamak elde değil 10 dakika koşun anlarsınız) ve kendimi vapurun üstkatında buluyorum hemen,bir de bakmışım sıradayım ve belturun güleryüzlü personeli artık beni görür görmez tost makinasına attığı 8 kaşarlı tosttan birisini bana uzatıyor. Yanında ya elmalı ya da limonlu soda içmeyi ihmal etmem. Muazzam yapıyorlar. Alt tarafı tost demeyin . peyniri ayrı bir lezzet ekmeği ayrı... gerçi günün ilk yemeği olduğu için bana çok leziz geliyor da olabilir. Ama o kadar memnunumki bu durumdan yazma ihtiyacı hissettim.
Vapura binecekseniz aç benin benden tavsiye tost yemeden geçmeyin(ama portakal suyu içmeyin bugün yanımdaki kadının aldığı portakal suyunun son kullanma tarihi geçmişti ve beltur personeli yeni tarihliyi bulanakadar gözlerimin önünde çöpe 4 adet portakal suyu attı. )